Contact & disclaimer

Contact

De Beweging van Barmhartigheid is gevestigd op het landgoed van ZIN, in de communiteit Eleousa. Boxtelseweg 60, 5261 NE Vught. De routebeschrijving vind je hier.

Privacy

We nemen de privacy van onze volgers, participanten en sponsoren uiterst serieus en gaan zorgvuldig om met alle persoonlijke gegevens. Bij de verwerking van deze gegevens houden we ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming daaraan stelt. Hier lees je het uitgebreide Privacy statement.

Bankgegevens

Voor participanten is het richtbedrag voor de jaarlijkse bijdrage 45 euro en voor sponsoren 95 euro. Indien je dit niet kunt betalen is een lager bedrag natuurlijk ook welkom!

IBAN NL44 INGB 0009 1486 56
BIC: INGBNL2A
Ten name van Beweging van Barmhartigheid – Vught

Secretariaat

Telefoon: 073 – 657 70 44
Mail: coordinatie@barmhartigheid.nl

Doorgaans is de bureaumanager bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdagochtend.

KvK

Inschrijfnummer: 17185630

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Hiervoor kan de Beweging van Barmhartigheid geen enkele aansprakelijkheid op zich nemen. Het spreekt voor zich dat we geconstateerde onvolledigheden of onjuistheden zo snel mogelijk corrigeren.

Bij het tot stand komen van deze website hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk toestemming te krijgen voor het beeldgebruik van de oorspronkelijke rechthebbenden of hun uitgevers. Alle rechten van (intellectuele) eigendom met betrekking tot foto’s, afbeeldingen en videomaterialen of ander werk in de zin van de Auteurswet en waarvan het gebruiksrecht aan de Beweging van Barmhartigheid is verstrekt, blijven te allen tijde berusten bij de maker van het beeldmateriaal.

2 reacties op `Contact`

 1. Wim Renders

  Hier bij wil ik u en u medewerkers hartelijk danken voor alles wat ik toe gestuurd krijg van de beweging van Barmhartigheid het geeft mij kracht om mijn levensweg te gaan samen met mijn vrouw Mien die mij al vele jaren dag en nacht verzorgd en ook een zeer grote steun voor mij is ik probeer op deze wijze nog de kontakten te onderhouden met de Beweging Barmhartigheid en het Fokelare ik ben ook heel blij met Wim Verschuren die wij persoonlijk kennen maar ook met onze Heiligheid de PAUS die het jaar van BARMHARTIGHEID heeft afgekondigd
  Ik wil graag mijn Lijden op dragen voor al die mensen die in duisternis leven daar ik door mijn gezondheid niet meer van huis kan wil ik op deze wijze laten voelen mijn betrokken zijn met alle mensen die het soms een moeilijke weg te gaan hebben
  Nogmaals Hartelijk dank en eenheid
  Wim Renders Deurne

  • Beweging van Barmhartigheid

   Dank uw wel voor uw betrokkenheid!
   Fijn om te horen dat u steun aan ons ondervindt.

   hartelijke groet
   Chantal Tieleman
   coördinator Beweging van Barmhartigheid

Heb je suggesties of vragen aan het secretariaat of de redactie? We horen het graag!