Activiteit

Barmhartig BoekenBal – impressie

Op zondag 18 juni organiseerde de Beweging van Barmhartigheid de eerste editie van het Barmhartig BoekenBal bij Kloosterhotel ZIN. Meer dan 150 mensen bezochten 21 workshops van 11 auteurs, waaronder Rosita Steenbeek, David Dewulf, Samira Dainan en Hein Stufkens. De hele middag kon je rondsnuffelen op de boekenmarkt die verzorgd werd door Boekhandel Berne. Zo’n 20 vrijwilligers leidden alles in goede banen. Het was een prachtige, inspirerende dag! Hieronder een korte sfeerimpressie, gemaakt door Wout Boekeloo.

Fotografie: Nel Verstijnen

Barmhartig BoekenBal

Wout Boekeloo

‘Ik studeerde theologie en filosofie om de wereld te begrijpen. Toen keek ik door een camera en was ik verkocht. Ik begreep dat ik hiermee mijn eigen wereld kon maken.‘

 

Wout Boekeloo werd opgeleid aan de kunstacademie Minerva in Groningen en de Rijksacademie in Amsterdam. Hij maakt zowel eigen films als films in opdracht.

Meer informatie: www.woutboekeloo.nl

Wat betekent barmhartigheid voor jou?